Onze aanpak


AirBock Invest onderscheidt zich duidelijk van de concurrentie! Ruimte, veel licht, tijdloos, duurzaam en een top afwerking, dit is waar de projecten van AirBock Invest voor staan. Elk project is uniek en vergt een persoonlijke aanpak van architecten en bouwfirma’s.

Toplocaties en hedendaagse architectuur zijn onze belangrijkste doelstellingen. Wij zorgen voor een gedetailleerde budgettering, nauwgezette planning en de financiële planning met voltooiinggaranties volgens de wet Breyne.

Met de lokale overheden wordt het project in detail besproken, deze zorgen dan ook voor de nodige afbraak- en uitvoeringsvergunningen voordat wij van start gaan. Op basis van de diepgaande detailstudies wordt vervolgens overgegaan tot het opstellen van gedetailleerde uitvoeringsplannen en meetstaten, deze vormen de basis van onze aanbestedingen.

Project appartment Ghent AirBock

Project appartment Ghent AirBock 2014

Onze jarenlagen relaties met uitstekende bouwondernemingen, zorgen ervoor dat wij zeer kwalitatieve materialen aan een concurrentiële prijs kunnen kopen. We kiezen zeer bewust voor duurzame en uiterst energiezuinige materialen. Voor de afwerking kunnen er, indien gewenst, andere aannemers en leveranciers worden voorgesteld.

Alle fasen in het bouwproces worden door ons en onze architecten in detail gecontroleerd, met een frequente opvolging op de werf. Dankzij onze geoliede machine zijn wij in staat om, nog voor de werken op de bouwgrond beginnen, onze potentiële klanten en investeerders duidelijke informatie te verschaffen over het toekomstige bouwproject.

Na de oplevering staat ons project en bouwteam nog steeds paraat voor de nodige nazorg, hierbij staat de tevredenheid van de klant centraal.

Toplocaties aanbieden
Duurzaam bouwen
Concurrentieel
Commitment
Innovatie
Afwerking op maat
Nazorg en dienst na verkoop
Co-projectontwikkeling


Toplocaties aanbieden
Onze projecten gaat pas van start na een zeer uitgebreide voorbereiding, waarbij de eerste, en een van de belangrijkste stappen is, de zoektocht naar geschikte locaties. De omgevingsfactoren spelen hierbij een belangrijke rol, waarbij wij ons steeds de vraag stellen : hoe zullen toekomstige bewoners de leef- en woonomstandigheden ervaren?


Duurzaam bouwen
Alle materialen worden met zorg geselecteerd en wij besteden zeer veel aandacht aan de herkomst en milieu impact van de gebruikte grondstoffen.


Concurrentieel
Onze projecten worden slim ontworpen, waarbij we elke ruimte zo optimaal mogelijk benutten en we nergens ruimte verloren laten gaan. Dit zorgt uiteindelijk voor meer vastgoed voor dezelfde prijs.


Commitment
Ons team heeft een tomeloze inzet, waarbij we geen loze woorden vertellen of valse beloftes doen. Onze inzet is de garantie voor uw succes.


Innovatie
Het AirBock Invest team streeft naar permanente innovatie. Onder druk van de steeds strengere milieu normen evolueren de bouwtechnieken zeer snel, het is dus van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van de laatste technieken.

Al onze teamleden volgen dan ook jaarlijks verschillende bijscholingen bij onze partner bouwfirma’s.


Afwerking op maat
Onze binnenhuisarchitecten bekijken samen met u alle mogelijke opties om de inrichting op uw wensen af te stemmen, hierbij streven wij naar een optimale afwerking van uw woning. Dit kan gaan van maatkasten, dressings, tot en met een volledige domotica inrichting.

Van elke project worden er gedetailleerde renders gemaakt die u een perfect idee geven van hoe uw woning er finaal zal gaan uitzien.

Elke afwerking dient ten allen tijde te voldoen aan onze standaard hoge kwaliteitsnormen. Hierbij zorgen wij voor de coördinatie van uw totaalinrichting.


Nazorg en dienst na verkoop
Indien er na de oplevering toch nog problemen zouden opduiken, kan u nog steeds bij AirBock Invest terecht. Onze service garandeert een snelle reactie en een doeltreffende oplossing van het probleem. Een tevreden klant is voor ons veel meer waard dan een aanslepend probleem.

AirBock Invest hecht groot belang aan de service na verkoop en de volledige nazorg


Co-projectontwikkeling
De meest voorkomende vorm van project ontwikkeling is om te starten vanuit de volle eigendom. Hierbij verwerft AirBock Invest de grond(en) om daarop vervolgens het nieuwbouw of renovatieproject verwezenlijken. In dat geval ligt het complete bouwrisico en ook de opbrengsten integraal bij AirBock Invest.

Doordat het aanbod van goede projectgronden echter steeds schaarser wordt werken wij echter meer en meer onder de vorm van co-projectontwikkeling. Hierbij geeft de volle eigenaar ons het Recht van Opstal in ruil voor één op meerdere woonentiteiten.

In dit geval bouwen wij voor eigen rekening en op eigen risico op gronden die toebehoren aan een grondeigenaar die daartoe recht van opstal geeft. Dit betekent dat AirBock Invest het recht krijgt om op die gronden te gaan bouwen.

De grondeigenaar zal bij elke verkoop van een woonentiteit van het project een vooraf bepaalde prijs voor het grondaandeel bekomen, terwijl AirBock Invest vergoed wordt voor de verkoop van de opstallen, dit zijn de fysische woonentiteiten.

De grondeigenaar treed dan op als mede-investeerder en hierbij wordt er aldus gesproken van een co-projectontwikkeling. Bij grotere projecten kunnen wij ook samenwerken met andere project ontwikkelaars. In een dergelijke constellatie is er sprake van een Partnership in een Tijdelijke Verening. Grote bouwprojecten worden zelden door één enkele projectontwikkelaar gerealiseerd, in deze opstelling zullen de partners in de Tijdelijke Vereniging elk hun kennis en expertise bieden op basis van een voorafgaandelijk samenwerkingsakkoord.

De lasten en opbrengsten worden dan verdeeld op basis van de bepalingen in het samenwerkingsakkoord van de Tijdelijke Vereniging.

Translate »