AirBock Wakerboard boot verhuur met of zonder schipper

Zin om te wakeboarden, waterskiën of gewoon met een speedboot het water op te gaan? Bij ons kan u een krachtige wakeboard speedboot huren met of zonder schipper.Onze AirBock Yamaha 212X wakeboard boten zijn geschikt zowel voor de liefhebbers als voor de semiprofessionele wakeboarders en waterskiers.U beschikt telkens over een “state of the art speedboot”, onze boten zijn meestal 1 à 2 jaar, maximum 3 jaar oud.

AirBock Yamaha 212x

Al onze speedboten zijn voorzien van een wakeboard tower, verder is alles aan boord voor de meest veeleisende watersporter.Indien u zelf geen tijd of zijn heeft om een eigen wakeboard boot te houden en te onderhouden dan is huren de beste optie.

wakebaording bareboot huren AirBock

Wilt u wat meer actie voor een bedrijfsfeestje of een vrijgezellenparty ??, dan is onze snelle wakeboardboot in combinatie met een gezellige lunch of spetterende afte party de perfecte formule. U kan ook simpelweg genieten van een ontspannen boottocht met een van onze boten zonder dat u tijd of moeite moet steken in het onderhoud, beheer en/of administratie van een eigen boot.

boat airbock
Wij leveren de wakeboardboot op de door u gekozen locatie en zorgen voor het in- en uit het water halen van het schip, hiervoor dragen wij dan ook het risico. De AirBock Yamaha 212X is een zeer krachtige speedboat, maar terzelfdertijd ook een perfecte allrounder voor lange uren waterplezier.

wakebaording lessen Schelde Antwerpen AirBock

Onze boten kunnen zowel “bareboat” d.w.z. zonder skipper, of “met skipper” gehuurd worden. Wij hebben drie professionele skippers ter beschikking.

Bedrijfsevents en teambuilding

Je kan onze wakeboard boten reserveren voor privéfeestjes, bedrijfsevents, schoolgroepen, verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeesten, teambuilding, …etc. Onze wakeboard stage met skipper en after-party is het ultieme bedrijfsuitje! Onze tocht start aan de Snepkaai in Gent. Na de briefing gaan we de Schelde op en starten met de eerste initiatie.
Op verschillende plaatsen (de zogenaamde ‘snelvaartzones’) krijgen wakeboarders en waterskiërs de gelegenheid om hun favoriete sport te beoefenen.

wakeboard lessen Oudenaarde Schelde AirBock

Geniet van de snelheid en verfijn je techniek of zet de eerste stap op het water! In één uur kunnen meestal 3 à 4 personen waterskiën of wakeboarden.

Kortrijk wakeboard lessen boot huren AirBockVoor de onervaren watersporters kunnen wij ook een lessen voorzien in wakeboarden. De maximale bezetting van de AirBock Yamaha 212X boot bedraagt 7 personen, ouders of eventuele andere toeschouwers kunnen meevaren.

wakeboard bareboot huren zonder skipper AirBock
Na het wakeboarden ontdekken we Gent vanop het water. Wij nemen jullie dan mee in de idyllische binnenstad met een hapje en drankje aan de Graslei. Na het varen kunnen wij een lekker menu reserveren in een van onze vaste locaties; Brasserie Fou d’O, Le Grand Bleu of Restaurant Patyntje. Als alternatieven hebben we een BBQ in onze club De Gentse Leie Vaarders of een restaurant aan de Graslei in het Centrum van Gent.

Wij leveren onze wakeboard boten o.a. voor de volgende activiteiten:

Wakeboarden, Wakeboarden als evenement, wakeboarden voor vrijgezellenfeesten, kneeboarden, tuberiding, waterskiën, Bi-ski, mono ski, slalom, figuurski, race ski, barefoot, schansspringen, gehandicaptenski…

wakeboard lessen gent AirBock

Tuben, Tubbing, Banaanvaren
Tuben is voor alle leeftijden en van alle tijden.
Dit is de topper voor kinderfeestjes en verjaardagsfeestjes.
Dit zijn onze tubes
Dit zijn onze bananen
Kinderfeestje Banaanvaren en tuben

Flyboarden
Flyboarden is de laatste nieuwe extreme-sport!
Dankzij een zeer krachtige waterstraal kan je in de lucht vliegen en heb je een gevoel van gewichtloosheid.

Leren Wakeboarden

Als je onervaren bent kan je bij ons ook lessen volgen. Wij voorzien wetsuits en zwemvesten. Bij AirBock kan je leren wakeboarden & waterskiën. Om te leren wakeboarden kan je eerst proberen op een SUP-board of een skimboard.
Nadien starten we met het echte wakeboarden achter onze speedboot. Wij hebben professionele monitors met jaarlange ervaring in het wakeboarden.

wakeboard kinder feestjes lessen volgen
Voor beginners hebben we Waterski-lessen en Wakeboard-lessen. Elk jaar opnieuw staan onze monitors klaar voor een seizoen

Huur formules voor speedboot
Hieronder onze basisformules, voor groepen, bedrijfsuitjes of kampen maken wij aangepaste voorstellen.
AirBock Yamaha 212X -boot huren zonder skipper
AirBock Yamaha 212X -boot huren met skipper
Voor het varen wordt de groep ingelicht over de veiligheid en regels op onze speedboot.
Schoonmaak
De vermelde prijzen zijn steeds exclusief BTW en zonder de verbruikte brandstof. Brandstof wordt steeds op het einde van de dag afgerekend

Speedboot huren met schipper

8 persoons speedboten
Schipper
Koelbox en ijs aan boord: Een speedboot met een gekoelde bar aan boord is het ultieme vrijgezellenfeest!
AirBock heeft wetsuits in verschillende maten

wakeboard bedrijfsevent activiteit AirBock

Welke vergunningen heb ik nodig:
Momenteel verplicht: een Stuurbrevet:
Om een jetski, waterski, motorboot te huren, heb je een vaarbewijs nodig. Met het Belgisch Stuurbrevet op zak ben je wettelijk in orde en kan je het ICC vaarbewijs aanvragen dat internationaal geldig is.
Voor stuurlui die pleziervaartuigen besturen die sneller (kunnen) varen dan 20 km/u en/of die langer zijn dan 15 meter.

Het ICC (International Certificate for operators of pleasure Craft)
Internationaal Vaarbewijs voor Pleziervaartuigen

wakboard Brugge Lessen volgen
Het ICC is een internationaal vaarbewijs voor de pleziervaart, dat in de meeste Europese landen wordt erkend.
U kan een ICC bekomen indien u:

– Een Belgisch Rijksregisternummer heeft, d.w.z. indien u de Belgische nationaliteit bezit of een verblijfsvergunning.
– Ten minste één van de volgende brevetten, uitgereikt door de Belgische overheid bezit: Algemeen stuurbrevet, Beperkt stuurbrevet, Brevet Yachtman, Brevet Yachtnavigator, Vaarbewijs A, Vaarbewijs B, Rijnpatent

Ons Vetrekpunt

Ons vertrekpunt: Clubhuis Taccoen VVW Gent

Adres
Snepdijk 22, (GPS: Snepkaai 40)
9000 GENT

VVW Gent-Leie is een watersportvereniging gelegen aan de Snepkaai en de ideale uitvalsbasis voor onze bedrijfsevents. Valérie en Gloria staan in voor de sfeer en het onthaal. Havenmeester Ernest zorgt voor de orde en veiligheid. Clubhuis Taccoen is gelegen net achter de K2 sluis in een dode arm van de Leie aan stuurboordkant.
Het clubhuis beschikt over een grote veranda en in de zomer over een nog groter gezellig terras.
Er is een slipway voorzien voor onze wakeboard boot.
Het clubhuis is op wandelafstand van het St.-Pietersstation. Dit is ideaal voor vrijgezellenfeesten of bedrijfsfeestjes.

Alternatief vertrekpunt: De Gentse Leie Vaarders Club : G.L.V. Gent VZW
Adres

Snepkaai 62
9000 Gent

Tel 0032 9 220 75 85

info@gentseleievaarders.be

De GLV is een zeer gezellige locatie voor onze start van de bedrijfsevents. Er is een groot clubhuis met douches, kleedkamers en sanitaire voorzieningen.
Na het wakeboarden is het gezellig vertoeven op het terras aan de Leie.
Onze wakeboard boot kunnen we ter plaatse in het water laten aan de trailerhelling.
Sinds 1980 is de GLV ook een van de medeorganisatoren van het “Leiefestival” en is de club ook al verschillende keren bekroond met tal van prijzen.
Lunch locaties voor onze bedrijfsevents

Fou d’O Brasserie
Adres
Snepkaai 40
9000 Gent

Bij Fou d’O Brasserie worden we telkens weer verrast met dagverse suggesties, gaande van vleesgerechten, visgerechten, lekkere tapas en top salades.

Fou d'O Brasserie Snepkaai Wakeboard restaurant bedrijfsevents

De keuken van Fou d’O brengt telkens nieuwe gerechten uit voor de lunches van onze activiteiten en voor de bedrijfsevents. De kok kiest voor streekgebonden gerechten en werkt het liefst met groenten van het seizoen.
Voor de meer stevigere lunch brengt Fou d’O ook verschillende gerechten uit de klassieke Franse keuken. Na het wakeboarden is het heerlijk om na te genieten op het leuke terras.
Voor de bedrijfsevents voorzien wij drie gangen met hapjes vooraf en keuzes bij het hoofdgerecht en dessert

Le Grand Bleu

Adres
Snepkaai 15
9000 Gent
Tel: 0032 9 220 50 25
Fax: 0032 9 329 50 25
info@legrandbleu.be

Le Grand Bleu aan de Snepkaai staat bekend in Gent en verre omstreken voor zijn zeer lekkere kreeftmenu’s. Alle kreeften en schaaldieren zijn dagvers, dit is dan ook een van de meest gerenommeerde kreeften restaurants van het Gentse.

Le Grand Bleu Snepkaai Gent Restaurant bedrijfsevents Wakeboard namiddag
Voor onze bedrijfsevents is dit de ideale locatie om een dag van waterplezier af te sluiten.
Voor de lunch kunnen we gegratineerde oesters voorstellen met een glaasje champagne.
Als dessert een sabayon van vanille-ijs.

Restaurant Patyntje
Adres

Gordunakaai 91
9000 Gent
Tel:. 0032 9 222 32 73
info@patyntje.be

Restaurant Patyntje is 7 op 7 open en een uitgelezen locatie voor het diner van onze bedrijfsevents.
Het restaurant heeft ook een vergaderzaal die geschikt is voor een seminarie of een sales meeting tot 14 personen. Dit kan voor of na ons wakeboard event.
Het restaurant bevindt zich in een villa in koloniale stijl, met een aangenaam terras en pergola aan de oevers van de Leie.

Restaurant Patyntje Gordunakaai bedrijfsevents wakeboarden AirBock
De geschiedenis van deze villa gaat terug tot 1928.
De brasserie is al jaren een favoriete pleisterplek van zakenlui, nieuwsgierige fijnproevers en hongerige Gentenaars.

“de Standaard-Magazine” bekroonde o.a. “Brasserie Patyntje” als de beste locatie voor vol-au-vent, zeetongen en de lekkere steak tartaar.

Onze wakeboard boot
Yamaha power boats voor AirBock:  Onze AirBock Yamaha 212X is uitgerust met een jet Drive.De Yamaha power boten worden beschouwd als een referentie in de industrie inzake betrouwbaarheid, performantie en brandstof verbruik.De romp heeft een top performant design en is extreem wendbaar op het water.
De romp is ontworpen op basis van de dubbele jetmotoren, dit zorgt voor een perfecte fit en optimale prestaties.
De Yamaha Advanced Responsive Handling zorgt voor maximale controle zowel bij lage, midden en hoge snelheden.
De technologieën die dit mogelijk maken zijn o.a. de getrapte romp, en de voorwaartse trottle versterker. De AirBock Yamaha 212X is ook uitgerust met de “Yamaha Quiet Cruise”. Dankzij dit systeem is het cruisen aangenamer en worden de storende geluiden en trillingen beter geabsorbeerd.

De AirBock Yamaha 212X: ideaal voor wie wil “off-road” gaan op gevaarlijke waters. De Jet drive levert zowel “power” als “flexibiliteit”. De 4-takt ojetmotoren hebben geen propellers en zijn onwaarschijnlijk krachtig.
De jetmotoren kunnen omstandigheden aan die geen enkele andere stern drive motor aankan. Ondiepe waters, rotsbodems, ingangen van meren en rivieren, niets houdt de jet motoren van de AirBock Yamaha 212X tegen.
Je kan de AirBock Yamaha 212X een beetje zien als de SUV van de powerboats.
De AirBock Yamaha 212X Jet Drive is zeer licht, zeer wendbaar en zeer stil.Dankzij de dubbele motor kan deze wakeboard boot alle mogelijke condities op het water aan. Beide motoren hebben meer dan voldoende power voor professionele waterskiërs, wakeboarding en tubing.

Een dubbele motor configuratie is ideaal voor jet boten, ze leveren de brute kracht die nodig is voor het wakeboarden en waterskiën, en ze liggen relatief vlak op het water bij het accelereren.
Een jetmotor heeft veel minder bewegende delen in vergelijking met een stern driven motor. In principe is er maar één as die direct vertrekt van de motor en die de impeller aandrijft. Een Sterndrive heeft veel meer bewegende delen en is vraagt daarom veel meer onderhoud en het risico op breuk is ook groter.
Veiligheid
Doordat de impeller volledig afgesloten is, is een jet motor de veiligste motor voor watersport boten.
Er is geen schroef die een waterskier of wakeboarder kan verwonden. Ook is er geen risico dat er een waterski, wakeboard, tube of dergelijke geraakt wordt door een schroef.
Een jetmotor is duidelijk veiliger dan een propeller, zeker als er mensen in het water liggen achter de boot.
Doordat de jetmotoren in de boot zitten is er ook minder diepgang in vergelijking met een stern driven motor.

Unique voordelen van de AirBock Yamaha 212X Jet drive

 • Zeer wendbaar

Doordat de AirBock Yamaha 212X geen versnellingsbak nog propeller heeft kan je gemakkelijk over obstructies in het water zonder het risico om van de schroef of de versnellingsbak te vernielen.
Dankzij deze unieke engineering van de AirBock Yamaha 212X heb je een onbeperkte vrijheid.
Wanneer je achteruit wil varen dan gebeurt dit d.m.v. een schelp die het water in de omgekeerde richting stuurt.

 • Gemakkelijk handelbaar

De AirBock Yamaha 212X is zeer gemakkelijk te besturen. De besturing is beperkt tot vooruit, achteruit en sturen. Er is geen trim waarmee je rekening moet houden, en geen propeller waar je moet aan denken.

De AirBock Yamaha 212X stuurt zeer soepel en direct. De stuuruitslag is beperkt tot 270 graden “lock-to-lock”
Dankzij de zeer korte draaihoek kan de AirBock Yamaha 212X zeer korte en krachtige bochten maken die uw passagiers makkelijk uit de boot kunnen katapulteren. U weze gewaarschuwd!

 • Laag brandstof verbruik
  Dankzij de AirBock Yamaha 212X tweetakt directe injectie technologie is het benzine verbruik optimaal gestuurd en zeer zuinig. En wat zeer belangrijk is: maximaal vermogen op ieder moment.
 • Onwaarschijnlijke acceleratie.
  Dankzij de dubbele jetmotoren kan de AirBock Yamaha 212X zeer snel accelereren vanuit stilstand.
  Denk snel! Onze jetmotoren reageren ook snel….
 • Rustig cruisen.
  Met de AirBock Yamaha 212X kan je ook rustig cruisen aan 20 /30 km / h. De Jet drives zijn relatief stil aan deze snelheid.
 • Gemakkelijk in gebruik en te onderhouden
  De jetmotoren vragen relatief weinig onderhoud. Dit garandeert meer fun en de boot ligt meer uren op het water dan in het droogdok.
  AirBock Yamaha 212X is volledig gefocust op power, eenvoud en fun.
 • Ondiepe wateren en stranden
  Rivieren met rotsblokken, ondiepe stranden, hoge zeegolven, waar je ook gaat met de AirBock Yamaha 212X om te wakeboarden of om te waterskiën, of juist maar om te cruisen: de jet engines laten je nooit in de steek.

Indeling van de AirBock Yamaha 212X boten.

 • Zetel configuratie en cockpit.
  De AirBock Yamaha 212X heeft zetels in de boeg, in het midden en ook op het achterdek.
  Alle zetels zijn voorzien van kussens met snelkoppelingen.
  Alle instrumenten zitten in een aluminium zetting.
  Doordat de jetmotoren diep in de romp zitten heeft de AirBock Yamaha 212X een open cockpit, lage zittingen op het achterdek en een doorloop in het midden.
 • Ruim Zwemplatform
  Het zwemplatform van de AirBock Yamaha 212X heeft reeds verschillende prijzen gewonnen. Het zwemplatform komt maar een tiental centimeter boven het water uit en is het ideale lanceerplatform foor wakeborders, of gewoon om te zonnebaden.

Prestaties en afmetingen

 • Gewicht

De AirBock Yamaha 212X heeft een totaal gewicht van1377 kg, dit heeft een zeer goede gewicht / power ratio en heeft een positieve impact op de performance en het verbruik.

 • Prestaties
  Dankzij deze goede gewicht/ power verhouding en het fijt dat de aandrijving in één lijn ligt vertrekt de AirBock Yamaha 212X sneller in vergelijking met gelijkwaardige andere boten. Ook komt de boeg van de AirBock Yamaha 212X minder uit het water bij het optrekken.
  Wanneer de wakeboard boot in plané is, reduceert het oppervlakte dat zich nog op het water bevindt zich automatisch. Dit zorgt voor een verminderde weerstand, hogere prestaties en een aangenamer gevoel in woelige condities.

De romp van de AirBock Yamaha 212X is speciaal ontwikkeld voor Jet aangedreven motoren.
De AirBock Yamaha 212X heeft duidelijk een accelaratie voordeel wanneer we deze vergelijken met sterndrive motoren met hetzelfde vermogen.
De Jet power motoren trekken de powerboot direct uit het water van zodra het gas erop gaat! Dit zonder dat de boeg extreem naar omhoog gaat zoals met de meest sterndrive boten.

 • Kruissnelheid

De AirBock Yamaha 212X houdt ervan om een beetje druk onder zijn romp te hebben, en om het gevoel te hebben dat hij in het water geplant is. Dit is het geval vanaf een snelheid van ongeveer 55 km/h, dit is dan ook de ideale kruissnelheid.

 • Brandstof verbruik

Op topsnelheid verbruikt de AirBock Yamaha 212X ongeveer 18 l /h

 • De aandrijving

De jetmotoren staan in directe verbinding met de impeller. Deze impeller zit in het pomphuis. Aan het einde van het pomphuis is er een beweegbare spuitmond. De totale jet drive weegt maar 15,5 kg.
De jetmotoren zijn op hun best wanneer ze op top speed zijn. Dankzij de beweegbare spuitmonden kan de boot sneller en korter draaien in vergelijking met stern-driven wakeboard boten.
Een race met de AirBock Yamaha 212X is fun gegarandeerd! De AirBock Yamaha 212X draait plat op het water en volledig onder controle en dit bij alle snelheden. Dankzij deze unieke eigenschappen kan onze powerboat ook goed manoeuvreerbaar bij lage snelheden.

Historiek van jetboten
Het concept van de jetboot is oorspronkelijk ontwikkeld en geperfectioneerd door Hinckley. Dankzij de jet aandrijving was er minder weerstand in het water en minder benzine verbruik bij hoge snelheden.
De jetboot heeft ook veel minder diepgang in vergelijking met traditionele powerboten, hierdoor is het makkelijker om te landen op stranden en zandbanken.

airbock wakeboard boot training
Een paar maand na de lancering van de Sea Ray 21 jet bowrider hadden de twee belangrijkste fabrikanten van powerboats Rec Boat Holdings (Four Winns/Glastron/Wellcraft) en Chaparral al aankondigingen gemaakt dat ze ook jet boten gingen bouwen. Beiden hebben jet boten gebouwd op basis van de BRP Rotax 4-TEC 1503.

Beide fabrikanten hebben een contract met BRP voor de levering van motoren. Rec Holdings heeft ondertussen vier jet-powered boot modellen. De Scarab ken je waarschijnlijk wel nog van de Miami Vice serie.
Rec Holdings heeft ondertussen twee series van jet-powered Glastron powerboten.

Ondertussen zijn de Yamaha jet boten de bestverkopende glasvezel powerboats in de 19, 21 en 23 voet lengtes.
Ondertussen leidt Yamaha de business van de powerboten al enkele jaren.

De Sea Ray Jet met een lengte van 21 voet is duidelijk ontwikkeld om de competitie aan te gaan met de Yamaha jet boten. De Sea Ray is uitgerust met twee 120 HP-turbo Weber motoren. Ook visueel lijkt de Sea Ray Jet zeer goed op de Yamaha jet power boten. De Sea-Doo power boot heeft modellen van 15 tot en met 23 voet. Sea-Doo is het meest succesvol in de kleinere modellen. BRP maakt ook Evinrude buitenboordmotoren, Ski-Doo ski scooters, Can-Am ATV’s, elektrische auto’s en Can-Am Spyder moto’s. De BRP Rotax 1503 motor en aandrijving worden ook gebruikt in de Sea-Doo. De drie cilinders motor is getuned en produceert 155 pk in de standaardversie en 255 pk met supercharger. Deze motor is sedert 2001 in productie, en volgens BRP zijn er momenteel al 450.000 units van verkocht.

Locaties om te gaan wakeboarden met AirBock in België:

 • ANTWERPEN
  VVW-Kempen
  VVW-Olen
  VVW-Gierle
  Mechelse Waterski Klub (MWK)
  Schotense Waterski Klub (SWK)
  Mol Ski
  Viersel Waterski Club (VWSC)
  Pokerrun
  VVW-Skianna
  VVW-Aqua Ski
  VVW-Clothilde
  VVW-Grobbendonk
 • LIMBURG

Grintplas: in Maaseik, dit was voorheen Dragetra, aan de overzijde van de jachthaven “Heerenlaak”, met doorgang naar de Maas. Wakeboarden over het water van de Grintplas of van de Maas. Er is een Clublokaal, Beachclub en sanitair. Slipway voor het te waterlaten van boten en ruime parkeer gelegenheid. Activiteiten: Georganiseerde wakeboard trainingen en initiaties met AirBock monitors

Koninklijke Hasselt Yachting Club (KHYC)
VVW-Oeterski
Maaslandse Watersportvereniging
Hasselt Yachthaven Albertkanaal Centrum (HYAC)
VVW-Hasselt
Maasmasters Waterski Showteam (MWS)
Terhills Cablepark (THE)
Watersportclub Aldeneiker Plas Maaseik (WAP)
Yachting Club Bree (YCB)
Lommel Ski
VVW-Tervant
Beringen Waterski- en Sportclub (BWSC)
Genker Watersport Vereniging (GWV)
Lumma Ski
Het Tjeukermeer.
Recreatiedomein de Mosten

 • OOST-VLAANDEREN

Waterskiclub O’Douce
Rupelmondse Watersportvereniging van het Scheldeland (RWVS)
Ski & Bootclub de Durme (SBDD)
Waterskiclub Schuurkesbeekplas (WSS)
VVW-Kruibeke
VVW-Mendonk
LSV-Gent
VVW-Dendermonde
VVW-Waesmeer
Costa Zela

 • VLAAMS-BRABANT

VVW-Jachthaven Grimbergen
Reunie Nautilus Vilvoorde (RNV)

WEST-VLaanderen

Izegemse Watersportvereniging (IWV)
De Hoge Dijken
Freestyle Sportievak Team (FST)
Westvlaams Showteam (WVST)
WSW Wante Ingelmunster
Lakeside Paradise
Skibo
Beernemse Watersport Vereniging (BWSV)

Locaties in Nederland om te gaan wakeboarden.
Veerse Meer: Coole ride op het Veerse Meer, AirBock organiseert een volledige dag van wakeboarden voor uw firma of gezin. Wij hebben de geschikte boten voor u!
Rockerline Funsports: hier krijg je een gave belevenis op de Hollandse IJssel. Van wakeboarden tot funtuben, het kan allemaal. Na het waterskiën/wakeboarden kun je aanschuiven bij de Rockerline Bar voor een lekker drankje of hapje. Bij deze bar kun je trouwens ook terecht om van je feest een knalfeest te maken, bijvoorbeeld met een gecaterde BBQ.
H2O Events BV: kun je op de Friese Fluessen kan je gaan om te Skûtsjesilen, RIBvaren, zeilen, banaanvaren, waterskiën, wakeboarden en nog veel meer.
Ermerstrand W2O: Ermerstrand W2O is gelegen aan het Ermerstrand, dit is het creatiegebied vlak naast Emmen. Je kan waterskiën, wakeboarden, paintballen, zwemmen, feesten organiseren, etc . Dit gebied is ideaal voor de AirBock Wakeboard boot. Er is ook een grote camping aanwezig.
Eemhof Watersport & Beachclub: In de Eemhof Watersport & Beachclub kan je terecht voor een waterskiën en/of wakeboarden met de Airbock Wakeboard boot. Je kan er naast maar ook voor windsurfen en vele andere watersporten. In de beachclub kun je de terecht voor lekker eten in een heerlijke mediterraans-aandoende omgeving.Ook ideaal te combineren met een verblijf bij CenterParcs De Eemhof.
De Uitvliet: Op de grens met Noord-Brabant kun je waterski- en waterski- en wakeboardschool De Uitvliet vinden. Je kan er wakeboarden, waterskien, wakeskaten, of banaanvaren. Ook kun je er jouw verjaardags-, vrijgezellen- of andere feest vieren.
Waterskibaan Zeumeren: is sinds juni 2013 actief in Recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen. Ideaal te combineren met de vele andere activiteiten die het recreatiegebied te bieden heeft..
Waterskicentrum De Berendonck: is sinds 2011 actief op Recreatieplas De Berendonck in Wijchen. Je kunt er waterskiën en wakeboarden, maar ook kajakken, vlotbouwen, handboogschieten, enz.
Waterskicentrum Splash!: in Heerewaarden kun je terecht om even lekker te waterskiën en wakeboarden, maar je kunt ook terecht om te gaan banaanvaren, of om je personeels- of vrijgezellenfeest een geweldige dimensie te geven.
XL Wake: is de wakeboardschool van pro-rider Ricky Lukassen. Ricky heeft jaren ervaring met wakeboarden op topniveau en al 10 jaar met lesgeven, dus is hij de perfecte persoon om jou verder te helpen. Hij geeft voornamelijk privéles, max. 6 personen per keer. Je kan er met de AirBock Wakeboard boot op het water.
Break Out Grunopark: is gevestigd aan het Grunopark in Harkstede (vlakbij Groningen) en biedt buiten waterskiën en wakeboarden nog veel meer activiteiten, zoals boogschieten, paintball, enz. Ook is er een camping aanwezig en is de aanwezige horeca het gehele jaar geopend.
VariaSki: is een bootskivereniging die gespecialiseerd is in handi-ski: het skiën/wakeboarden met mensen met een handicap.
On Board Wakeboarding: is de enige officiële wakeboardschool die gebruik maakt van een wakeboardhelm met ingebouwde portofoon. Hierdoor kun je, terwijl je aan het wakeboarden bent, instructies ontvangen zonder te schreeuwen of te stoppen.
Waterski School De Harder: is actief in Biddinghuizen, naast de camping Flevostrand / Molecaten en vlakbij Harderwijk. Naast waterskiën kun je natuurlijk ook terecht voor een wakeboardsessie. Ook ideaal om te combineren met een dagje Walibi Holland!
Vakantiepark Leukermeer. Hier kan de AirBock wakeboarde op de Maas bij Well er is ieder jaar ook een populair wakeboardkamp.
Waterskibaan De IJzeren Man: In 2014 heeft ENTC haar waterskibaan weer opgebouwd bij Zwembad De IJzeren Man. In 2015 is deze baan weer geopend.
Xtremezone Watersports: is een unieke exploitant, hier kan je met de AirBock wakeboard boot op het water en extreme fun hebben. De instructeurs Frankwin Bos en Gert Kuppens varen over de Maas, tegen de Belgische grens.
d-Crew: is actief op de Loosdrechtse Plassen, waar ze iedereen graag laten kennismaken met het wakeboarden achter onze boot. Ook voor bedrijfsfeestjes, wakeboardlessen, boothuur, of een middagje er tussen uit met een paar vrienden ben je bij d-Crew aan het juiste adres.
Dick’s Waterski School (DWS): is actief op de Loosdrechtse Plassen en is een kleine en gemoedelijke skischool waar iedereen welkom is.
Waterpark Beulaeke Haven: Als je op de weeribben het Waterpark Beulaeke Haven bezoekt en je hebt zin om eens te gaan waterskiën of wakeboarden, meld je dan even bij de receptie. Je kunt dan onder leiding van gediplomeerde instructeurs van Waterskischool Stille Belter op het naastgelegen Belterwijde deze sporten achter een boot beoefenen. Per uur kunnen 1 t/m 8 personen waterskiën en/of wakeboarden.
SKEEF: is actief op het Strand van Luna, op de grens van Heerhugowaard en Alkmaar. Natuurlijk kun je hier terecht voor een geweldige waterski- of wakeboardervaring, maar bij SKEEF kun je ook terecht voor een smakelijke maaltijd in restaurant bij SKEEF.
Water Ski Club Paterswoldsemeer (WSCP): is een vereniging, maar het is ook mogelijk om de AirBock wakeboot hier op het water te leggen. Dit kan ook worden gecombineerd met een lekkere barbecue.
Waterskicentrum De Kempervennen: In Westerhoven, op het meer bij Center Parcs De Kempervennen, is de 770 meter lange baan van Waterskicentrum De Kempervennen gevestigd. Uiteraard mooi te combineren met een verblijf bij Center Parcs, maar je kunt ook “gewoon” een keer komen waterskiën of wakeboarden.
Protest Wakeboard World: Bij Kortgene, op Noord-Beveland, kun je achter onze boot skiën of wakeboarden dankzij Protest Wakeboard World. Ze zijn al meer dan 20 jaar actief en Jacco, de eigenaar, heeft al menig persoon naar de nationale en internationale top gebracht. Hij is dus zeer geschikt om jou ook de juiste begeleiding te geven tijdens je eerste keer, of om je skills te verbeteren. Aan het Veerse Meer heeft dit bedrijf haar thuisbasis op Camping De Paardenkreek.

Roeselaere wakeboard boot huren AirBock

RTS Waterfun: Op het Spui, in de buurt van Rotterdam. Het bedrijf verzorgt waterki- en wakeboardlessen, maar je kunt ook met onze AirBock boot op het water. Je kan in het water bij Waterfuncentre Oude Tol op Oud-Beijerland, of in de jachthaven van Rhoon.
De Wollebrand: Op recreatiegebied De Wollebrand bij Honselersdijk kun je terecht voor een Fun, Food en Events. Hier kan onze boot makkelijk op het water. Buiten wakeboarden kun je ook met een groep komen beachvolleyballen, boogschieten, of een rondvaart nemen.
Waterski.nl: is al meer dan 10 jaar overtuigt dat echt iedereen waterskiën en wakeboarden kan leren. Vanuit hun thuisbasis in de haven van camping De Krabbeplaat aan het Brielse meer organiseren zij hun activiteiten. Het is onderdeel van Holland Indoor Sport uit Spijkenisse.
Waterskischool Loosdrecht: is te vinden aan de Loosdrechtse plassen en heeft als doel om alle waterskiers en wakeboarders van alle niveaus en leeftijden te begeleiden.

AirBock wakeboard boot huren
Wakeboardschool Amsterdam: Aan het IJmeer kun je terecht bij Wakeboardschool Amsterdam voor een heerlijk dagje wakeboarden, wakeskaten, flyboarden, funsport, rondvaart, wakesurfen, enz. Ook kun je er terecht voor bedrijfsuitjes, feesten en catering.
Loosdrechtse Plassen: Wil je vaker met de AirBock boot de Loosdrechtse Plassen op? Dan kun je lid worden van de Wakeboardclub.
Wake2wake: is begonnen als wakeboardschool, maar intussen gespecialiseerd in het verzorgen van allerlei sportieve arrangementen, van een rondvaart door de Amsterdamse grachten tot wakeboarden, surfen of zeilen op het IJmeer.
Waterskischool Hellevoetsluis: is gevestigd aan de rand van het Brielse Meer in Oostvoorne. De thuishaven is Jachthaven Geijsman, op nog geen 30 min van Rotterdam. Op verzoek kun je jezelf ook uitleven op het Haringvliet te Hellevoetsluis. Dit kan dan ook worden gecombineerd met andere watersportactiviteiten, zoals zeilen op de grote Klipperaak Linquenda.
In Plané Ski & Wakecenter: Aan de zuidkant van de Biesbosch, in de haven van Drimmelen, heeft In Plané Ski & Wakecenter haar thuishaven. Ze bieden mogelijkheden voor groepen waterskiërs, wakeboarders, parasailers en kanoërs in de vorm van lessen, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes en veel meer.
Jachthaven Holland Sport: Hier is Wake-Out Events gevestigd, dit is een watersportschool. Je kunt hier les krijgen in waterskiën, wakeboarden en dergelijke, maar ook een sloep huren. De thuisbasis is in Amsterdam in Jachthaven Holland Sport, maar je kunt ook gebruik maken van hun diensten in Monnickendam en/of de oude haven van Volendam.
Waterski Twente: is gevestigd op recreatiegebied Het Rutbeek in de buurt van Enschede. Het is sinds jaren dé plek voor mensen uit Overijssel, Noord-Gelderland en Duitsland om te gaan waterskiën en wakeboarden. Deze locatie is ook sinds jaren de thuisbaan van topriders als Maxine Sapulette, Tom van de Kerkhof en ook Sjors van de Kerkhof heeft hier heel wat meters afgelegd.
Double Up Wakeboarding: Op de Lek, bij Tull en Waal aan de Ossenwaard, kun je terecht bij Double Up Wakeboarding. Je kan er met onze boot de Lek op, maar als het water te onrustig is kan er ook worden uitgeweken naar een eigen waterskibaan. Er ligt ook een slalombaan in het water.
Watersportcentre Eijkelhof: is actief bij Camping ‘t Haasje in Olst. Naast waterskiën en wakeboarden kun je bij hen ook terecht voor banaanvaren, het spectaculaire Hydrofoiling en nog meer waterplezier.

Wakeboardschool Vinkeveen: kun je vinden op de Vinkeveense Plassen, waar Gerard jou helpt om flitsend over het water te gaan. Niet alleen met waterskiën of wakeboarden, maar ook met wakeskaten en wakesurfen kun je bij deze wakeboardschool terecht.
G-Man Watersport.nl: in Oude Wetering kan onze AirBock wakeboot op het water. Daarnaast hebben ze ook een waterski- en wakeboardschool, waarbij je met onze krachtige boot over het water van het Braassemermeer wordt getrokken.
De Kaag Watersport Academy: is van origine een zeilschool, die ook waterski- en wakeboardactiviteiten heeft op de Kagerplassen. De 50 jaar ervaring op dit gebied in samenwerking met de Ski Nautique.

Wakeboard locaties voor AirBock in Duitsland
Duitsland, Niedersachsen, grenzend aan Groningen, Drenthe en Overijssel:
Wasserskilift Hooksiel GmbH in Hooksiel
Blue Bay Idasee in Osthauderfehn
Blue Bay Heeder See in Heede
Wasserski-Seilbahn Schloß Dankern in Haren/Ems
StrandArena Alfsee in Rieste
Beachclub Nethen Gmbh & Co KG in Rastede

Duitsland, Westfahlen grenzend aan Overijssel, Gelderland en Limburg
Freizeitzentrum Xanten in Xanten
Blaue Lagune in Wachtendonk
Wasserski Langenfeld in Langenfeld.
Wasserski Wedau / The Bricks in Duisburg
Amici Beach in Wassenberg – Effeld
Wasserski Hamm in Hamm
TwinCable Beckum in Beckum
Toeppersee GmbH Wasserski- und Freizeitanlage in Duisburg-Rheinhausen

 

18/03/2016: AirBock Extreme is opening the wakeboarding season

AirBock-wakeboard-boot-huren

AirBock 2016 wakeboarding


We verhuren onze wakeboardboot per dag of per weekend. In 2015 hebben we weer verschillende vrijgezellenfeestjes en bedrijfsfeesten mogen organiseren op de Snepkaai.

AIRBOCK EXTREME SPORTS

Comments are closed.

RECENT EVENTS

Blog Posts

Translate »